UBS Group

ОБС Трейд ООД и оторизиран гаранционен сервиз Обединен Банков Сервиз ООД сa водещи компании в областа на банковата техника – продажба, доставка, монтаж, сервиз, превантивен сервиз и периодична поддръжка. Главната ни цел е утвърждаване на имиджа на пазарен лидер в банковата техника, имиджа на коректен и надежден дългосрочен партньор, предлагащ качествено оборудване и продукти. Наред с това сме отдадени на постоянно подобряване на качеството на предлаганите от нас продукти и услуги.

Консултация закупуване техникаКонсултация сервизиране техника

История

Компанията бързо се разраства и разширява дейността и предлаганите услуги. Продължаващият повече от 25 години успех е доказателство за висок професионализъм и компетентност. Източник на постоянното новаторство са клиентските желания, изисквания и препоръки. В днешните пазарни условия основните точки, върху които залагаме са:

  • Висококачествени и надеждни машини на световно ниво, доказали своята надеждност в десетки страни
  • Високо качество на обслужване от обучени специалисти и време на реакция в много кратък срок
  • Перманентно подобряване на визията, функционалността и качеството на предлаганите продукти
  • Непрекъснато подобряване на качеството, достъпността и скоростта на предлаганите услуги

 Продажба на банкното и монето обработваща техника

Предлагаме висококачествени машини за броене, сортиране и депозиране на банкноти и монети за бизнеса, който търси ефективни решения за финансово управление.

Поддръжка и сервиз

Предлагаме поддръжка и комплексно сервизно обслужване на машини за броене, сортиране и депозиране на пари, гарантирайки безпроблемна функционалност както по време на гаранционния период, така и след него.

Част от нашите клиенти

Банкови организации

Небанкови организации

bg_BGBulgarian